Українсько-Румунсько-Молдовський бізнес-форум

06-07 липня 2023 року в м. Чернівці відбудеться Українсько-Румунсько-Молдовського бізнес-форуму. Організатором виступає Чернівецька обласна державна (військова) адміністрація спільно з Чернівецькою торгово-промисловою палатою, Чернівецькою обласною радою та Чернівецькою міською радою за сприянням Програми розвитку ООН та їх партнерів у рамках реалізації  проекту GIZ/ПРООН «Підтримка інклюзивного економічного розвитку в Україні шляхом поєднання експорту з регіональним розвитком та Цілями сталого розвитку (ЦСР)».

Метою заходу є посилення тристороннього міжрегіонального співробітництва, налагодження перспективних зв’язків з міжнародними партнерами, розвиток взаємовигідного транскордонного співробітництва, обговорення актуальних питань торговельної кооперації між трьома державами, розвиток туризму.

У форумі будуть задіяні представники бізнес-спільноти України, Румунії та Республіки Молдова. У рамках заходу буде організовано EXPO-зону, де матимуть можливість представити свою продукцію представники регіональних підприємств різних галузей, що водночас стане інструментом для просування товарів і послуг на зовнішні ринки і майданчиком для взаємовигідних контактів.

У рамках форуму для партнерів будуть проведені зустрічі й переговори у форматі B2B, а також організовано візити на українські підприємства та туристичні об’єкти.

Додаткова інформація за тел. +38 097 647 46 04 (Валентин Дунаєвський – директор департаменту регіонального розвитку Чернівецької обласної державної адміністрації, e-mail: regdevdep@bukoda.gov.ua).

У разі зацікавленості щодо участі у Форумі прохання інформувати департамент міжнародного співробітництва та євроінтеграції громад Івано-Франківської облдержадміністрації за тел. +38 (0342) 55 20 42 або e-mail: ums@if.gov.ua.