Регіональний семінар UNIC* «Прозорий бізнес та відбудова України: чи є шанси для масштабування під час війни?»

16 листопада 2023 року відбудеться офлайн захід для локального бізнесу Івано-Франківська «Прозорий бізнес та відбудова України: чи є шанси для масштабування під час війни?»  (м. Івано-Франківськ, вул. Академіка Сахарова, 23, конференц-зал ПАТ «Промприлад») за підтримки Міністерства відновлення розвитку громад, територій та інфраструктури України, ПРООН в Україні та фінансування Уряду Японії.

Організаторами заходу виступають UNIC та ПАТ «Промприлад».

До участі в семінарі запрошуються представники локального та переміщеного українського бізнесу, переважно – керівники та власники, директори з розвитку.

Програма семінару за посиланням: http://surl.li/mymzq

  • На вибір аудиторії буде запропоновано такі додаткові теми:
  • Відбудова бізнесу – перспективи відшкодування шкоди, завданої війною (спікери – учасники UNIC з консалтингу).
  • Основи впровадження базових політик доброчесності, які вимагають міжнародні партнери (спікери – учасники UNIC з реального сектору та консалтингу).
  • Перспективи розширення бізнесу – вихід на польський ринок (спікери – Дія. Бізнес).
  • Можливості для масштабування через оренду майна із використанням системи Прозорро.Продажі (спікер – Прозоро. Продажі).

Серед спікерів – представники Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України, ДУ «Офіс з розвитку підприємництва та експорту» та національного проекту «Дія.Бізнес», міжнародні експерти з розвитку бізнесу та інвестування, а також представники відповідального українського та міжнародного бізнесу.

Захід є безкоштовним та кількість місць обмежена (участь буде підтверджено листом).
            Реєстрація за посиланням : https://bit.ly/499vkE6.



 

*Всеукраїнську Мережу Доброчесності та Комплаєнсу (UNIC) було започатковано у 2017 році за ініціативи бізнесу за активної підтримки Ради бізнес-омбудсмена, Європейського банку реконструкції та розвитку і Організації економічного співробітництва та розвитку з метою просування ідеї етичного та відповідального ведення бізнесу в Україні. Зараз Мережу також підтримує Антикорупційна Ініціатива Європейського Союзу в Україні, серед учасників Мережі – найбільші українські та міжнародні компанії, представники малого та середнього бізнесу.

Сьогодні, попри болючі та складні реалії війни для України, UNIC продовжує інформаційну та просвітницьку роботу з питань доброчесності ведення бізнесу та перспектив його відновлення, у тому числі допомагаючи своїм учасникам, які підтримують економіку країни в умовах війни. В цьому розрізі ми проводимо регіональні семінари до яких залучаємо місцевих підприємців.