Презентація інвестиційних проектів на Міжнародному ярмарку інвестицій (онлайн) Rebuilding Ukraine with the Private Sector: International Investment Fair

29 вересня 2022 року в онлайн форматі відбудеться презентація готових до реалізації проектів під час заходу Rebuilding Ukraine with the Private Sector: International Investment Fair (Відновлюємо Україну разом з приваним сектором: Міжнародний ярмарок інвестицій) спрямована для уваги інвестиційної спільноти. Це платформа для ефективної взаємодії урядових організацій, власників інвестиційних проектів та міжнародної бізнес-спільноти з метою залучення інвестицій та відбудови України. 

Онлайн-форма для готових інвестиційних проектів відкрита для заповнення до 10 вересня та доступна за посиланням:

https://forms.gle/ByzggiwGVZShpqcr9.

Інвестиційні проекти будуть представлені під час Міжнародного інвестиційного ярмарку UkraineInvet: Rebuilding Ukraine with Private Sector, який відвідають компанії з усього світу, в тому числі члени ICC – торгової палати, яка працює в 100 країнах і об’єднує понад 45 мільйонів компаній.

Потреба відбудови України створює безпрецедентну кількість інвестиційно привабливих проектів, що сприятимуть становленню нової економіки вільної європейської країни. Імплементація таких проектів стане невід’ємною складовою плану відновлення, його рушійною силою в частині розвитку підприємництва та залучення українського бізнесу в регіональні та глобальні ланцюги постачання. Щорічні приватні інвестиції в проекти з відбудови України на десятки мільярдів доларів США – це реальна можливість, що потребує ретельної підготовки та якісного виконання. 

Запрошуємо всіх охочих долучитись до форуму в режимі онлайн. 

Реєстрація на участь в заході відбудеться за посиланням: https://bit.ly/3Q1MTMD

Водночас інформуємо, що проекти на нижчій стадії готовності будуть опубліковані в UkraineInvest Guide –  універсальному довіднику для іноземних інвесторів, які розглядають інвестиційну діяльність в Україні.