Можливості кредитування експортних договорів клієнтів малого та середнього бізнесу із страхуванням кредитної операції в ПpAT «Експортно-кредитне агентство»

АБ «УКРГАЗБАНК» (далі — Банк) с Банком державного сектору економіки, вдало працює на банківському ринку України вже понад 25 років та входить до групи Банків з державною часткою 94,9409% акцій. Банк належить Державі в особі Міністерства фінансів України, що с безумовною ознакою надійності, гарантією своєчасного i якісного виконання зобов’язань перед партнерами та клієнтами.

АБ «УКРГАЗБАНК» приймає активну участь в ініціативах Уряду щодо кредитування стратегічних галузей економіки України та підприємств ycix форм власності. Особливий пріоритет — це використання інструментів державної підтримки та розвитку експорту товарів i послуг українського походження суб’єктами господарювання. Хочемо ще раз акцентувати Вашу увагу на можливості кредитування експортних договорів клієнтів малого та середнього бізнесу із страхуванням кредитної операціі в ПpAT «Експортно-кредитне агентство». Програма спрямована на стимулювання експорту товарів (робіт, послуг) українського походження та поширюсться на фінансування зовнішньоекономічного контракту, в рамках якого передбачасться експорт товарів (робіт, послуг) українського походження; виробництво українських товарів з наступним експортом останніх згідно переліку окремих товарних груп за УKT ЗЕД.

Цільове призначення
Фінансування оборотного капіталу для забезпечення поставки товарів, робіт та/або послуг відповідно до зовнішньоекономічного договору або для забезпечення виробництва товарів/виконання робіт/надання послуг для наступної реалізації згідно зовнішньоекономічного договору.
Для кого
Ø  Юридичні особи, кінцеві бенефіціарні власники яких є фізичними особами – резидентами України;
Ø  Фізичні особи – підприємці – резиденти України
Забезпечення
Майнові права на виручку виручку за зовнішньоекономічним договором та/або порука засновників/порука подружжя підприємця
Термін кредитування
до 12 місяців
Товарні групи УКТ ЗЕД
Групи УКТ ЗЕД для перевірки за посиланням https://services.dtkt.ua/classifiers/zed. Також про товарні групи, на які поширюється страхування ЕКА, можна дізнатися у відділеннях банку
Сума на постачальника/ГПК
Валюта
Ставка
Додаткові комісії
До 5 млн. грн, але не більше 80% від суми зовнішньо-економічного договору/інвойсу
UAH, USD,EUR
Від 0,00% річних (при поєднанні з програмою кредитування 5-7-9%)
В частині страхового тарифу: від 0,5% від суми кредиту для кредитів строком 12 місяців. Комісія застосовується у період дії воєнного стану та впродовж 60 днів після його припинення чи скасування незалежно від строку кредиту.