Консультаційний центр з питань експорту Івано-Франківської обласної державної адміністрації

В рамках проекту «Підтримка інклюзивного економічного розвитку в Україні шляхом поєднання просування експорту з регіональним розвитком та Цілями сталого розвитку (ЦСР)», що впроваджується Програмою розвитку ООН в Україні спільно з Івано-Франківською облдержадміністрацією за фінансової підтримки Deutsche Gesellschaft fur Internationale Zusammenarbeit (GIZ), проводиться анкетування експортоорієнтованих суб’єктів підприємницької діяльності області.

Метою анкетування є допомога бізнесу у пошуку партнерів, налагодженні співпраці, розширенні ринків збуту, подоланні бар’єрів при здійсненні експортної діяльності, відновленні втрачених експортних потужностей через близькість воєнних дій.

Таку інформаційно-консультаційну підтримку у сфері зовнішньоекономічної діяльності надаватиме безкоштовно Консультаційний центр з питань експорту Івано-Франківської обласної державної адміністрації (далі – Центр).

Для отримання підтримки Центру необхідно до 20.07.2023 пройти анкетування за посиланням: https://forms.gle/HDBKArfWXvAfRU8eA.

Ваша інформація допоможе виявити проблемні питання щодо відновлення виробничої та експортної діяльності місцевих та переміщених підприємств, вирішенню яких сприятиме Центр за допомогою, в т. ч. організації міжгалузевих консультацій на обласному рівні, навчання, зустрічей з провідними експортерами області.

Копію заповненої анкети прохання надсилати на e-mail: ums@if.gov.ua департамента міжнародного співробітництва та євроінтеграції громад Івано-Франківської облдержадміністрації.

Додаткова інформація за тел. +38 (0342) 55 20 42.