Форум Україна «NAZOVNI»

Керівництво Міністерства закордонних справ України спільно з Закарпатською обласною радою 28.10.2022 ініціюють проведення в Ужгороді у гібридному форматі (онлайн та офлайн формат) Форуму «Україна NAZOVNI» в рамках заходів зовнішньополітичного відомства України із популяризації Міжнародної платформи NAZOVNI.

Міжнародна платформа створена з метою забезпечення міжнародної фінансової та матеріально-технічної і організаційної підтримки у просуванні вітчизняного бізнесу за кордоном та допомоги українському бізнесу у залученні потенційних інвесторів, зокрема в умовах воєнного стану.

Проведення Форуму передбачає обговорення питань, які стосуються українського експорту, можливості, які пропонує МЗС України в сфері економічної дипломатії, обговорення проблемних питань підприємців на шляху реалізації міжнародного експорту товарів та послуг.

Експортоорієнтовані підприємства зацікавлені в участі у Форумі в якості спікера, просимо надати контакти працівника-контактної особи до 14.10.2022 на електронну адресу ums@if.gov.ua