До уваги суб’єктів підприємництва та експортерів!

22 та 24 березня 2022 року у Світовій організації торгівлі проходило засідання, присвячене проведенню четвертого Огляду торговельної політики Об’єднаних Арабських Еміратів (ОАЕ). Україною було порушено ряд нагальних питань, що стосувалися можливостей надання підтримки, у тому числі фінансової, FinTech-стартапам та участі таких компаній у програмах розвитку, що реалізуються в ОАЕ.

ОАЕ підготовлено інформацію, корисну для представників FinTech-індустрії для пошуку можливостей та подальшого розвитку і встановлення нових партнерських зв’язків, особливо враховуючи поточну економічну ситуацію, викликану військовою агресією рф проти України.

FinTech-компанії можуть подавати заявки до програми hub71, які розглядаються в кожному конкретному випадку, залежно від часу запуску, кількості співробітників та відповідності стратегічним пріоритетам ОАЕ.

Детальна інформація для заявників  https://hub71.com/programs/.

Цифрову лабораторію ADGM Digital Lab можуть використовувати всі стартапи для перерахування та демонстрації своїх проектів учасникам незалежно від того, чи перебувають вони фізично в ОАЕ. Також це прискорить процес пошуку місцевих партнерів.

Способи отримання доступу до фінансування для Fintech та Інноваційних компаній з DIFC:

https://www.difc.ae/business/innovation-hub/

https://fintechhive.difc.ae/

https://www.difc.ae/business/areas-business/innovation/

https://www.dfsa.ae/innovation

Dubai Future District Fund:

https://www.dfdf.vc