Bиставка екологічних технологій та відновлювальної енергетики ECOMONDO

     Відповідно до інформації Міністерства закордонних справ України з
5 по 8 листопада 2024 року у м. Ріміні (Італійська Республіка) відбудеться виставка екологічних технологій та відновлювальної енергетики ECOMONDO (https://www.ecomondo.com).

     Потенційним учасникам української делегації буде надано  інституційний стенд з базовою забудовою на безкоштовній основі.

    Оператор зазначеної виставки надає пріоритет в участі керівникам українських органів місцевого самоврядування, які виявлять бажання розглянути можливість потенційної співпраці з італійськими компаніями даного сектору, зокрема з метою долучення до проектів з відновлення та відбудови українських міст. Каталог експонентів доступний за посиланням: https://en.ecomondo.com/2024-edition/exhibition-project/ecomondo2024.

     Додатково інформуємо про те, що італійська сторона погодилась забезпечити українській делегації в кількості 10 осіб проживання в готелі
(3 ночі), трансфер до/з аеропорту м. Болонья, щоденний колективний трансфер з готелю на виставку та квиток на виставку строком на 4 дні.

   У разі зацікавленості в участі в заході просимо до 10.10.2024 повідомити департамент міжнародного співробітництва та євроінтеграції громад облдержадміністрації за e-mail: ums@if.gov.ua задля інформування МЗСУ.

    Додаткова інформація за тел. (044) 238 16 25,  e-mail: ivan.kyrylov@mfa.gov.ua (Іван Кирилов - контактна особа від Міністерства закордонних справ України).