Західноукраїнський експортний форум

08 червня 2023 року у м. Львів (вул. Старознесенська, 24-26, FESTRepublic) відбудеться Західноукраїнський експортний форум (надалі – Форум),  метою якого є не лише розгляд проблем і перспектив експортної діяльності в умовах повномасштабної війни, а й налагодження якісної комунікації між органами влади та бізнесу.

Головним організатором Форуму є Львівська обласна військова адміністрація за сприяння Програми розвитку ООН та їх партнерів у рамках реалізації проекту «Підтримка інклюзивного економічного розвитку в Україні шляхом поєднання просування експорту з регіональним розвитком та Цілями сталого розвитку».

Під час Форуму у рамках чотирьох панельних дискусій обговорюватимуться найбільш актуальні питання для експортоорієнтованого бізнесу: переорієнтація на нові ринки збуту, перспективи розвитку нових можливостей експортерів, регіональна та державна підтримка, нарощення виробництва та потужностей, логістика та ціна досвіду малого та великого бізнесу в нових реаліях.

Форум стане дискусійним майданчиком, що дозволить українським великим та малим підприємствам домовитися про розвиток спільних проектів, встановити нові успішні контакти з закордонними партнерами та закласти фундамент успішних продажів на міжнародних ринках.

У рамках програми Форуму заплановано багато цікавих заходів, серед яких виставка ЕКСПО експортерів Західної України, В2В перемовини між українськими експортерами та іноземним бізнесом, а також завершальною подією стане гала-вечірка, на якій відбудеться нагородження кращих експортерів. Програма форуму знаходиться за посиланням: https://wuef.com.ua/#program.

Реєстрація для участі у Форумі триватиме до 05.06.2023 за посиланням: https://wuef.com.ua/#program. Зареєстровані учасники отримають квитки на електронну адресу, зазначену ними при реєстрації.

В рамках Західноукраїнського експортного Форуму учасники зможуть познайомитись ближче з експортерами товарів та послуг західних областей України в рамках бізнес ЕКСПО.

Щодо участі в бізнес-ЕКСПО необхідно звернутись до Олени Мазурук – Координатор експозони Форуму.

Додаткова інформація за тел. +38 (0342) 55 20 42 (Тетяна Туревич, Сніжана Лапінська – представники департаменту міжнародного співробітництва та євроінтеграції громад Івано-Франківської облдержадміністрації).

Відповідальна особа за організацію Форуму Вероніка Бурда, завідувач сектору з питань підтримки експорту управління промисловості, підприємництва та інвестиційної політики департаменту економічної політики Львівської обласної державної адміністрації, тел.: +38 (093) 43 44 472, електронна пошта: exportservice.loda@gmail.com.

У разі зацікавленості щодо участі у Форумі прохання інформувати департамент міжнародного співробітництва та євроінтеграції громад Івано-Франківської облдержадміністрації за тел. +38 (0342) 55 20 42 або e-mail: ums@if.gov.ua.